Joulukuoro ry

Joulukuoro Ry on perustettu keväällä 2019, tavoitteenaan viedä kuoro- ja lauluyhtyemusiikkia sellaisiin paikkoihin, joissa sitä ei muuten kuulla. Yhdistys lanseerasi ”Joulukuorohaasteen” ensimmäistä kertaa syksyllä 2019. Haasteen on tarkoitus tavoittaa mahdollisimman suuri määrä kuoroja ympäri Suomen, ja kannustaa esiintymään ilmaiseksi esimerkiksi palvelutaloissa ja sairaaloissa ympäri maan.

Hyvää haluttiin tehdä myös lahjoituksen voimin, joten yhdistys perusti projektikuoron oululaisista musiikin ammattilaisista, joka esiintyy hyväntekeväisyyskonsertissa Karjasillan kirkossa 8.12.2019 klo 18:00.

Vuonna 2019 konsertin tuotto lahjoitetaan Hope -yhdistyksen oulun alueen toimijoille, ja sitä kautta eriasemassa olevien nuorten harrastustoimintaan, hygieniatuotteisiin ja vaatteisiin.
www.hopeyhdistys.fi

Joulukuoro Ry:n hallitus
Enni-Maria Lämsä, pj
Mari Leppävuori
Kati Niemi

Yhdistys ottaa kannatusjäseniä. Kannatusjäsenyyden hinta on 20 euroa / vuosi, ja voit liittyä maksamalla jäsenmaksun Joulukuoro Ry:n tilille FI17 5741 3620 8189 94. Lisää viestikenttään teksti ”kannatusjäsenyys”.